Közeledő Karácsony. Az ünnep ígérete. Ajándékok.
Könyvek. Sok szép, érdekes, jó könyv, egy nagy csomagban.

Könyveket  mutatunk nektek, mi több, könyvcsomagokat, elvégre Könyvmutatványosok volnánk.

Nagy gonddal és sok szeretettel válogatva összeállítottunk hét családi könyvcsomagot, amit mi is szívesen adnánk ajándékba, vagy szívesen fogadnánk magunk is. Gondoltunk fiús, lányos családokra, tinik szüleire. Valamennyi csomagban van olyan könyv, amely az anyának, s egy másik, amelyik az apának való. Emellett pedig a gyerekeknek, természetesen.

Ez ami ajándékunk, hogy megkönnyítsük a választást. A jó választást.

A ti ajándékotok pedig egy ajándék-könyv. Ha valamelyik általunk ajánlott teljes könyvcsomagot a Rainbow-tól rendelitek meg (a következő e-mailcímen: rainbow.creativeplanet@gmail.com) a Könyvmutatványosokra hivatkozva idén december 20-áig, akkor a Csimota Kiadótól ajándékba kaptok egy-egy Csimota könyvet. Mindegyik csomag esetében az ott konkrétan feltüntetett könyv jár ajándékba, és az ajándék-könyv képével fémjeleztük az egyes csomagokat is. A csomagok tartalma és egyben valamennyi, a benne szereplőkönyvre vonatkozó ajánlónk a lenti képekre kattintva nyílik meg.

És mert adni is jó, nemcsak kapni, a csomagok ára a benne szereplő könyvek katalógus ára plusz száz forint. A száz forintot a Csimota Kiadó kiegészíti, és minden csomag után  egy könyvet vesz és odaajándékoz a Grund Alapítványnak, amely hátrányos helyzetű gyermekekkel foglalkozik. Így lesz a ti ajándékotok az ő ajándékuk is.

A csomag belföldi kiszállítása ingyenes! A külföldre történő szállítás díja a postázáskor érvényes külföldi postai csomagküldési díj.

Ez a mi első karácsonyi ajándékunk nektek.

Kamaszkarácsony

Hercegnők házon belül

Szórakozva tanulni

Harmónia

Férfiak egymás köztA meglelt idő nyomában

Ideje van a csodának