NyViki:torzonborz
Az Angyal nagy titokban már megüzente, hogy a Ravensburger Tiptoi interaktív könyvek közül kettőt biztosan elhoz Bercinek, hogy segítse a német nyelvtanulásban.diotorö Az egyik a tanyasi életről szól, a másikban pedig különböző építkezéseket csodálhatunk majd (Bauernhof, Komm mit auf die Baustelle), a hozzá tartozó beszélő ceruza pedig játékos feladatokkal és érdekes tudnivalókkal egészíti ki a könyvek nyújtotta élvezetet. Torzonborz is készül meglátogatni minket, Otfried Preussler könyvéről már sok jót hallottunk, kíváncsian várjuk. Lázár Zsófia Varázsfuvola-meséje nagyon aktuális lenne, mert Berci most ismerkedik az operával, de ezt sajnos lehet, hogy csak a következő évi Angyal hozhatja el – nem kapható ugyanis, és félek, hogy ezen a tényen még az Angyal sem tud ilyen hirtelen változtatni (mindenesetre előjegyeztük). Nagy örömünkre újra megjelent viszont Szegedi Katalin Álomcirkusza, amire régóta fáj a fogunk, mert amiben nyúl és zene van, az csakis jó lehet.

Ezennel továbbá halkan megsúgjuk az Angyalnak, hogy szívesen megkapnánk még Buda Ferenc és Pásztohy Panka Diótörőjét és Maros Krisztina Tücsök a Holdon című meséjét, bár tulajdonképpen az sem nagy baj, ha ezeket csak a Húsvéti Nyúllal tudja elküldeni.

Eszter:

sz0rnyen titkos
A fa alá biztosan érkezik Saskia Hula és Ina Hattenhauer sorozatának harmadik darabja: Das größte Geheimnis der Welt (A világ legnagyobb titka), Lorenz Pauli és Katrin Schärer: Da bist du ja! (Hát itt vagy!) című könyve, egy szuper kihajtogatós panorámakönyv a járművekről, és még (gyerek)atlaszok erről-arról. Aztán odakerül még Robert Paul Weston Szörnyen Titkos Részleg című kötete, és Lackfi Szakimesék nyomdaillatú darabja is.
Én meg, hiába no, gondoskodó ez a Jézus Krisztus, biztosan ott fogom találni az Óraverzumot és a Holtversenyt (Totth Benedektől ez utóbbit, az előbbit Lakatos Istvántól), és végre-végre Kiss Tibor Noé: Aludnod kellene című könyvébe is beleveszhetek karácsonykor.

Reklámok